zastava
zastava

Dobrodošli

„Domaće ponuđeno, po domaći spravleno“

"Gabreku 1929." jedan je od najstarijih ugostiteljskih obrta na području Samobora, otvoren je davne 1929. Smješten podno zidina Staroga grada, sučelice drevnoj crkvici Svetog Mihalja, uz potok Gradnu, nadomak poznatom samoborskom parku-šetalištu-kupalištu Vugrinščak.
U našoj ponudi možete pronaći prepoznatljive specijalitete samoborskog i okolnog područja koja pripremamo od uvijek svježih i domaćih namirnica. U bogatom izboru jela posebno se izdvajaju ona koja su na jelovniku već više od osam desetljeća i pripremaju se prema izvornoj domaćoj recepturi.
Posjetite nas i osobno se uvjerite u tradiciju dugu 85 godina.


Dobro došli i dobar tek!

Novosti!

"Gabreku 1929." nedavno je proslavio 85 godina postojanja. Tijekom tog vremena krasio ga je posebni starosamoborski ugođaj koji je zajedno sa specijalitetima koji su posluživani, te uslužnim osobljem, tvorio njegov nadaleko poznati šarm.
Kako bi Vam bili u mogućnosti pružiti što kvalitetniju uslugu te povećati komfor, odlučili smo se na renovaciju objekta, posebno vodeći računa o željama naših gostiju te očuvanju tradicije i atmosfere koja ga je krasila sve ove godine.

Veselimo se Vašem dolasku te stvaranju novih uspomena!

Info:

Starogradska 46, Samobor
Tel: 01/3360-722
Mob: 099/2717 655

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Nedjelja:
Od 12:00 do 24:00
Parkiralište: cca 60 mjesta Način plaćanja: gotovina, kartice

E-mail: info@gabrek.hr

Kako do nas?


View Larger Map